SmCo5

SmCo5

SmCo30H blockSmCo se isto zvao sa SoCo magnetni čelik, SmCo stalni magnet, stalni magnetski Gvozdeni SoCo i retka zemlja Kobalt stalni magnet. Ima visoke performanse, niska temperatura koeficijent lokne...

SmCo30H blok

SmCo se isto zvao sa SoCo magnetni čelik, SmCo stalni magnet, stalni magnetski Gvozdeni SoCo i retka zemlja Kobalt stalni magnet. Ima visoke performanse, niska temperatura koeficijent stalni magneti sa svoje visoke radnih temperatura-350 stepena Celzijusa. Kada se radi iznad 180 stepeni Celzijusa. Svoju maksimalnu energiju proizvoda BH i stabilna temperatura su superiornije od NdFeB magnetski materijal. To ne treba da se farbaju, jer je teško biti slabija i da ta premazana. SmCo magnet je u širokoj upotrebi u motors, sat, transducers, instrumenti, pozicione detektor, generatore, radar komunikacije, medicinske opreme i raznih magnetizam širi uređajima, magnetni procesor, elektrotehnike i magnetni derricl

Samarium Kobalt magneti (naziva se i redak zemni magneti) su prvi komercijalno dostupnih o 1970. U ponudi imamo dva glavna varijacije: SmCo5 i Sm2Co17 i unutar ove više ocene od Magneta od 18-32 MGOe (140 da 255 kJ/m3). Ovi materijali su jači od ferita i alnico magneti i rasprostranjen u Durasel motors i senzor aplikacije gde otpornost na koroziju, temperatura stabilnost, niska težina i male veličine su važna pitanja.

Sm2Co17 blok je naš preporučeni proizvod. Smo, SENS magnetni proizvodi, Inc je Sm2Co17 blok i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.


Hot Tags: Dobavljači smco5 smco5 proizvođača, smco5 fabrika, veleprodaja smco5, kupi smco5
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC