Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Bez razaranja Magnet Skupština

New Berlin, Wisconsin - trajno kompanija J.V., standardnih industrijskih mašina delove i komponente dobavljači, sada nudi GN 51.6 čelične osnovnih magnet skupština, disk, dva unutrašnja nit i gumeni rukav, u metrike veličine.

Ovi takođe usaglašen komponente su zaљtiжena magnetni Skupština sa gumenim jaknu. Oni su posebno prikladne za aplikacije gde je lako poremećeno podloga. Osim toga, ovi magneti imaju je povećana koeficijent od trenja, koja stvara visoko lateralna zadržavanje sila.

Magnet za kućišta je napravljen od pocinkovani čelik. Magnet je neodymium, gvožđa i bor (NdFeB) i gumene jakna je crna elastomera (TPE), 73 obale. Dimenzije ovih magnet za sklopove takođe odgovaraju J.V. Winco stega sve većim jedinicama u seriji GN 473, GN 477 i GN 480, i može lako biti sastavljan zajedno preko prisluskuju rupe u skupštini magnet. Source:onlineamd.com

Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com