Magneti

Magneti

Smo, Hangћou Sens magnetne kartice, LLC je u Alnico, FeCrCo, SmCo, NdFeB i keramičko stalni magnet i magnetni sklop snabdevač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi. Nam magnetskog...

Smo, Hangћou Sens magnetne kartice, LLC je u Alnico, FeCrCo, SmCo, NdFeB i keramičko stalni magnet i magnetni sklop snabdevač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.

Naši magnetski proizvodi:

Magneti i kamioneta nisu zvukove, sonic rezultat je manget u gitaru kamioneta aplikacije zavisi od prvenstveno jačine magnet. Keramičke magneti su obično jači od njihove Alnico kolegom, stoga su dounf sjajnije. Magneti i izlaza i žice po tom pitanju, može samo koristiti za u ravnoteћi.

Alnico magnetima, uključujući standardni Alnico bara, alnico štap, alnico c-kanal delova, kao i prilagođene delove iz manje od grama da skoro 200 funti. Takođe pružamo Alnico od livenog u foliju, Alnico magnetima prelivena plastisol i Alnico sklopove.

Uobičajena proizvoda uključuje Konjske Potkovice Alnico ili u obliku c magneti za zrak fokusirajući se u za upotrebu radara, Alnico cilindra za foke ili senzori, kao što i chip kolekcija magneti. Takođe smo ponosni da snabdeva sve vrste ofAlnico za gitaru muvanja za El. gitaru.

Motorni magneti i rotora magneti su većina u Arc ili segmenta oblika. Neki su magneti za blok.
ARC magneta je jedan poseban oblik, obično materijala: NdFeB & ferita (keramička) magneta. Neki zahteva visoku temperaturu, a zatim koristite Alnico magneti.

Motorni magnete, u keramičke ili NdFeB magneti.

Keramika (Hard ferita) magneti razvijene u ranim 1960 kao alternativa Niskobudžetna metalik magneta (čelični limovi i alnico), keramičke magneti su vrlo teško i lomljivo. Standardni tolerancija za keramičke magnet dimenzije su. 005" za zemlju dimenzije i +/-2% veličine za kao sinterovanim dimenzije. Zbog njihove brittleness ti magneti će se odupre uticaj ili napreћu. Keramičke magneti su hemijski inertan non-provodnika, što je korisno u mnogim aplikacijama.

Karakteristike i performanse gips Alnico magnetima
Karakteristike:
Visoke gustine i magnetnih svojstava, dobar kapacitet, kraće vreme ciklusa proizvodnje.
Odlična temperatura stabilnost i otpornost na koroziju jaka, temperatura faktor Br je najmanja među svim stalni magneti. Maksimalni radni temperaturer je do 500 ℃.
Pogodna je za velike zapremine i ostecenih magneta.


Hot Tags: magneti dobavljači magneti za proizvođače, magneti za fabriku, veleprodaje magneti, kupi magneta, magnet
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC