Magnetni Filter

Magnetni Filter

Magnetni filter se najčešće koriste u spor, slobodan PRELIVNI materijala kao što su voda, zrno, hrane, začini, plastike i hemijski đubrivo. Na šipki može biti instaliran pojedinačno, u jednom redu ili u više redova. Sten...

Magnetni filter se najčešće koriste u spor, slobodan PRELIVNI materijala kao što su voda, zrno, hrane, začini, plastike i hemijski đubrivo. Na šipki može biti instaliran pojedinačno, u jednom redu ili u više redova. Standardni razmak između na šipke su 2 inča horizontalno i vertikalno centra ka centru. Kada više redova su potrebne bolje odvajanje, na šipki treba biti zateturao. Drugi raspored centra do centra se može postići u zavisnosti od karakteristika proizvoda protok i teku stope. Pravilo za određivanje daljini centra do centra da je instalacija mora da izazove premošćavanju proizvoda i mora omogućiti lak pristup za čišćenje.
Ti magneti obezbeđuju se na različite snage i dužine. Multi redova sa magnetnim šipke sa magnetnim teretom keramičkih 5 (2 500 površina TS) su pogodna za hvatanje velike obojeni metali (odnosno orahe, vijci, prstena, noktiju, itd.).

Magnetni šipke sa Neodymium magnetne opterećenje preporučuju se za aplikacije gde su obojene metalne zagaрivaиa mnogo manji (odnosno metalni čips, štala, metalne strugotine, itd.). Magnetni zadršku nudi nekoliko magnetnih šipke sa neodymium učitavanja aplikacije. Jači magnetski šipki visoko preporučuju se za hranu i farmaceutskih proizvoda.

Hot Tags: Magnetni Filter, magneti za aplikacije
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC