Potkovice magneta

Potkovice magneta

DIA 0.875" 6P Alnico MagnetsAlnico magneti uključujući standardne Alnico bara, alnico štap, alnico c-kanal delova, kao i prilagođene delove iz manje od grama da skoro 200 funti. Takođe pružamo Alnico...

DIA 0.875" 6P Alnico magnetima


Alnico magnetima, uključujući standardni Alnico bara, alnico štap, alnico c-kanal delova, kao i prilagođene delove iz manje od grama da skoro 200 funti. Takođe pružamo Alnico od livenog u foliju, Alnico magnetima prelivena plastisol i Alnico sklopove.


Uobičajena proizvoda uključuje Konjske Potkovice Alnico ili u obliku c magneti za zrak fokusirajući se u za upotrebu radara, Alnico cilindra za foke ili senzori, kao što i chip kolekcija magneti. Takođe smo ponosni da snabdeva sve vrste ofAlnico za gitaru muvanja za El. gitaru.


Magneti za 6p D0.875 je naš preporučeni proizvod. Smo, SENS magnetni proizvodi, Inc je u D0.875 6p magnete i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.

Hot Tags: potkovici magneti dobavljači, proizvođači Konjske Potkovice magneta, potkovice magneta fabrika, veleprodaje potkovice magneta, kupite potkovice magneta
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC