FeCrCoMo

FeCrCoMo

FeCrCo MagnetsCharacteristics i nastup FeCrCo MagnetsCharacteristics: ima slične Alnico5 magnetima performansi. mogu biti Eksplozivni deo mora uklopi po bušenje, glodanje, brušenje, udaranje i itd. mogu biti mama...

FeCrCo magnetima


Karakteristike i performanse FeCrCo magnetima

Karakteristike:

Ima slične Alnico5 magnetima performansi.

Mogu biti uradio stroj za bušenje, glodanje, brušenje, udaranje i tako dalje.

Može se napraviti mali i složen oblik komponentama. Preиnik minimalna može dostići 0,05 mm i najtanja debljinu mogu da postignu 0,1 mm, tako da je pogodan za proizvodnju komponenti za velike preciznosti.

To je dobra temperatura stabilnost i otpornost na koroziju. Zbog visoke temperature Kiri je o 680℃ i na najvišim Podešavanje radnog teperature mogu da postignu 400℃.


Iron-hrom-Kobalt stalni magneti su je rastezljivo, magnetski Polu dignuta legura koja je dostupna u gips formiraju (pogledajte odeljak Alnico Magnet) i Tanje su stigli striptiz, trake, šipke ili žice iz ustanove prevrnuo proizvode. To je odliиan materijal za hysteresis spojnica i senzor aplikacije. To je takođe zamena za CuNiFe, koja je više ne komercijalno dostupna


FeCrCo je naš preporučeni proizvod. Smo, SENS magnetni proizvodi, Inc je u FeCrCo i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.


Hot Tags: fecrcomo dobavljača, proizvođača fecrcomo, fecrcomo fabrici, na veliko fecrcomo, kupi fecrcomo, fecrconimo
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC