Magneti za kanal

Magneti za kanal

Keramika kanal, boja je naslikao, keramika (Hard ferita) magneti razvijene u ranim 1960 kao alternativa Niskobudžetna metalik magneta (čelični limovi i alnico), keramičke magneti su vrlo teško i lomljivo. Ame...

Keramika kanal, boja je naslikao,


Keramika (Hard ferita) magneti razvijene u ranim 1960 kao alternativa Niskobudžetna metalik magneta (čelični limovi i alnico), keramičke magneti su vrlo teško i lomljivo. Standardni tolerancija za keramičke magnet dimenzije su. 005" za zemlju dimenzije i +/-2% veličine za kao sinterovanim dimenzije. Zbog njihove brittleness ti magneti će se odupre uticaj ili napreћu. Keramičke magneti su hemijski inertan non-provodnika, što je korisno u mnogim aplikacijama.


Keramika kanal je naš preporučeni proizvod. Smo, SENS magnetni proizvodi, Inc je proizvođač u Hangћou, u Kini je keramika kanal i SmCo stalni magnet. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.


Hot Tags: kanal magneti dobavljači, proizvođači magneti kanal, kanal magneti za fabriku, veleprodaja kanal magnete, kupi kanal magnetima
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC