Vezani za SmCo

Vezani za SmCo

Magneti za Kobalt (SmCo) samarium, jedinstvenoj zemlji klase, bio dostupan od ranih 1970 ' s. Ti magneti poseduje veoma visoke magnetska svojstva, odlična termalna stabilnost, dok je remaini...

Samarium Kobalt (SmCo) magnete, jedinstvenoj zemlji klase, su dostupni od ranih dimove. Ti magneti poseduje veoma visoke magnetni svojstva, odlična termalna stabilnost, dok je preostali otporna na koroziju. Ove karakteristike se SmCo magnetima idealan za aplikacije koje zahtevaju otpornost opsežnih temperature i okruženja.

SmCo magnetima, proizvedeni su od strane sintering ili kompresije vezivanja. Oni su anisotropic i mogu samo biti namagnetisani u pravcu orijentacije. Generalno gledano, magnetizing polja od oko 30 do 45KOe su potrebna da zasite SmCo magnetima.


Hot Tags: vezao se smco dobavljači, vezani za smco proizvođača, vezani za smco fabrike, veleprodaje vezani za smco, kupi se vezala smco
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC