Alnico8HE

Alnico8HE

Senzor aplikacije. Magnetni senzori indirektno mere svojstva kao što su pravac, pozicija, rotaciju, ugao i struja od strane detektovao magnetno polje i njezinim promenama. Prvu aplikaciju za perman...

Senzor aplikacije.


Magnetni senzori indirektno mere svojstva kao što su pravac, pozicija, rotaciju, ugao i struja od strane detektovao magnetno polje i njezinim promenama. Prva aplikacija za stalni magnet nije kineski kompas 3 veka pre nove ere, koji je senzor na pravcu. U odnosu na druge direktne metode kao što su optički ili mehanički senzor, najviše magnetskim senzorima i obradu neki signal dobiti svojstvo od interesa. Međutim, oni obezbeđuju pouzdane podatke bez dodira i u nepovoljnih uslova, kao što je zemlja vibracije, vlagu, opasnih gasa i nafte, itd.


Najčešće korišćen magnetni senzori su promenljivi nevoljnost, Hall efekat i Rid prebacite senzori. Automobilski udes saftey sistemi koriste senzore na osnovu holding mehanizam koji može zatvoriti ili otvoriti pomoću električna struja.


Sa brzim razvojem GMR u protekloj deceniji, novu porodicu od magnetni senzori se pojavio - magnetoresistive senzori. Sličan efekat Hall senzora, Glavna razlika je da je g. senzori otkriju trenutnu promena umesto napona. Stalni magneti mogu koristiti i u MEM senzor i CMOS senzor magnetski nizovi za snabdevanje magnetno polje.


Alnico8 je naš preporučeni proizvod. Smo, SENS magnetni proizvodi, Inc je u Alnico8 i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.

Hot Tags: alnico8he dobavljači proizvođača alnico8he, alnico8he fabrici, na veliko alnico8he, kupi alnico8he, alnico8hc, alnico8b, alnico8 magnetima
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC