Alnico magnetima

Alnico magnetima

Bačene Alnico 5 se najčešće koristi od svih gips Alnico magneti. Ovaj materijal je korišten u zamljama u Rotiranjem mašineriju, metara, instrumenti, osecajuci uređaji i drži aplikacije, par imena...

Bačene Alnico 5 se najčešće koristi od svih gips Alnico magneti. Ovaj materijal je korišten u zamljama u Rotiranjem mašineriju, metara, instrumenti, osecajuci uređaji i drži aplikacije, par imena.


Alnico je teško i lomljivo. Ne mogu biti Eksplozivni deo mora uklopi ili buљio.  tako biti ispunjena od strane obične metode. Rupe su obično cored u livnice i magneti su gurani blizu konačnu veličinu, a zatim da završi sitna da zatvorite tolerancija.


Alnico ima nizak prisilan sila, i lako razmagnetisala ako ne obavlja se sa brigom. Za optimalne performanse Alnico 5, magnetni dužine trebalo bi otprilike 5 puta polu promer ili ekvivalentna prečnika. Na primer, prečnik magnet 0.250" trebalo bi oko 1.00" dugo.


Zbog svoje veće coercivity, Alnico 8 se mogu koristiti u kraće dužine i oblika diska


Alnico magnet je naš preporučeni proizvod. Smo, SENS magnetni proizvodi, Inc je Alnico magnet i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.

Hot Tags: alnico magneti dobavljači alnico magneti za proizvođače, alnico magnetima fabrika, veleprodaje alnico magneti, kupi alnico magnetima
Srodni proizvodi
Istraga
Ovo je Magneti su Hangћou Sens LLC, Ako imate bilo kakvih pitanja, zahtjeve, itd., slobodno koristite ovaj obrazac da nas kontaktirate. Svi komentari i sugestije su dobrodošli.)
Contact us

Šef kancelarije: Jinrui posebnih, Jincheng Rd, Hangћou, Kina

PH: 86-571-82759-003

FX: 86-571-82759-005

Tehnički i ponude: sales@sensmag.com

Copyright © Hangћou Sens magneta LLC